Saturday, January 4, 2014

Harmaa.


Eilen näin kaveriani Mikkoa kuvaamisen merkeissä, kiitokset postauksen kuvista kuuluvat hänelle. Itse nämä kuitenkin muokkasin, ihanaa editoita kerrankin oikeasti hyvälaatuisia kuvia. Pääsin sit oikeen vauhtiin Pixlr:n kanssa ja päätin kokeilla kaikkea jännää. Värimaailma on tarkoituksella epärealistisen kylmä ja harmahtava, koska mun mielestä on hauska muokata ja katsella välillä erilaisia kuvia. Monista tein myös noita tuplakuvia yksinkertaisesti siitä syystä, että muuten niistä olisi tullut turhan pitkiä, kuvien leveyden kun halua pitää postauksen yhteinäisyyden takia samana.


Just puhuin kuinka toi takki joutuu odottamaan käyttöä kevääseen mut hah, ei silloin tullut mieleen että eihän nyt oo edes ollut kylmä. Jaoin äsken Facebookissa uutisen tästä tän vuoden "talvesta" ja totesin miten mun mielestä on ihanaa kun ei ole lunta eikä pakkasta. Lumi ois pienissä määrin ihan okei kunhan se ei sula eestaas pois (loskakelit<3) ja ei ole liukasta tai mitään megapakkasia.

Katsoin toissapäivänä vanhempieni kanssa tallennuksesta Under The Dome:n tupla-avausjakson, tosi mielenkiintonen ohjelma, suosittelen katsomaan! Mä katon tosi vähän sarjoja, mutta tästä tykkään ainakin noiden kahden ekan jakson perusteella. Ohjelma perustuu Stephen Kingin samannimiseen kirjaan joka kertoo siitä, kun pikkukaupunki Chester's Millin päälle yhtäkkiä laskeutuu läpäisemätön kupu asukkaiden ja Yhdysvaltain armeijan ihmetellessä asiaa. Telkkarista tulevissa sarjoissa ärsyttää vaan se, että niiden katselutahti on niin hidasta! Kerran viikossa kun jakso tulee niin ehtii jo melken unohtaa mitä edellisessä tapahtui, myös se odotus ja turhautuminen kun malttamattomana haluaa tietää mitä seuraavaksi tapahtuu ei ole noin pitkällä aikavälillä kivaa. :D Siksi katson sarjat useimmiten DVD:ltä.Oon ollut hirmu väsynyt varmaankin ton korvatulehduksen takia. Pari päivää sitten hain kuitenkin antibiootit koska korva ei osoittanut parantumisen merkkejä, olo alkaa ehkä pikkuhiljaa parantua. Tuntuu että koko loma on mennyt vaan lagatessa, en oo saanut ees huonetta siivottua. :D Mut kyl se siitä sit kun arki taas lähtee. Kavereitakaan ei oo juurikaan tullu nähtyä, talvella ei vaan jaksa samalla lailla kun ulkona oleminen on aika nihkeetä.

Näiden masentavan väristen kuvien loppuun kuitenkin hymykuva. Ainakin omasta mielestäni noi lasit muuttaa ulkonäköä semi paljon, oon myös huomannut etenkin muilla ihmisillä, miten tollaset vastaavat lasit hämää iän arviointia tosi paljon. :D

Hups miten aika rientää, vastahan kello oli viisi. Loma loppuu myös kohta, ei yhtään huvittaisi palata koulun penkille. Siinä mielessä olen kuitenkin iloinen, koska synttärit lähestyy. Jännittää hieman enkä malttaisi millään odottaa, mun elämä kuitenkin tulee muuttumaan senverran, mut vaan hyvällä tavalla. :) Ymmärrätte varmaan kun suurinosa frendeistä on täysikäisiä, niin välillä jää pakosti vähän ulkopuolelle.

Mutta mä voisin nyt siirtyä telkkarin ääreen ja laittaa X-Filesin pyörimään, heihei. :)

~ Heidi

11 comments :

 1. Kivoja kuvia Heidi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon Tiina! :)

   Delete
  2. Anonymous5/1/14 11:06

   Kiva blogi ja upeita kuvia!

   Ps: tubeplus :ssas on toi under the domen 1 kausi jos ymmärrät englantii ni kannattaa kattoo sieltä (:

   Delete
  3. Kiitos! Joo englanti kyllä sujuu mut mutsi ja faija haluu kans kattoo tota et toisaalta ois kiva kattoo yhes niiden kanssa :) Mut kiitti silti tiedosta!

   Delete
 2. oot tosi kaunis, ja ulkoasu on myös tosi omaperänen ja hieno:o !

  ReplyDelete
 3. Heissan! :) Blogisi vaikuttaa kivalta ja haluaisinkin antaa sinulle haasteen, löydät sen täältä: http://willyoudefeatthem.blogspot.fi/2014/01/haasteellista.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei kiitos! Oon vaan just vähän aika sitten tehnyt vastaavan haasteen etten välttämättä tätä nyt tähän väliin tee, mutta kiitos kuitenkin! :)

   Delete
 4. Anonymous6/1/14 21:11

  Tosi kiva blogi! Muuten, kun myös siellä stadissapäin liikut nii tiiätkö mitään kivoi kirppareita, joihin pääsis vaikka vaan metrolla ja kävellen? Ite en osaa siellä oikee muulla liikkuu..:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Apua nyt kysyit pahan kysymyksen, en nimittäin stadissa oo kirppiksillä oikeen käynyt. :D Mutta koita vaikka googlettaa, oon muistaakseni lukenut jotain arvosteluja stadin kirppiksistä joskus aikoinaan. Sitten ota osoite ja katso pääseekö lähelle metrolla. :) Jos sulla on älypuhelin, niin ainakin androidiin saa sovelluksen "Andropas" tai "Bussit" (netissä reittiopas), millä voi katsoa reittiojeita HSL:n alueella, sen avulla on helppo liikkua myös esim. sporalla, koska sporissa on aina taulut jossa lukee pysäkkien nimet. :) Kannattaa rohkeesti kokeilla muitakin kulkuneuvoja kun vaan metroa jos ei sillä lähelle pääse, homman oppii nopeesti ja aina voi kysyä ihmisiltä jos ei tiedä tai eksyy. :D Terveisin entinen "maalaisjuntti" joka ei tiennyt miten bussi pysäytetään.

   Delete
  2. Anonymous7/1/14 19:08

   Aw kiitti paljon! :D

   Delete

Mini Rage Face Vendetta Smiley