Friday, May 30, 2014

Pupujuttuja

 Marina and the Diamonds - Primadonna (acoustic)
Taisi olla maanantai kun katoin mulle oikein kuninkaallisen aamupalan. Oli epic fiilis safkata tarjottimelta samalla kun otti aurinkoa. Vois tehä tälleen joskus useamminkin, kunhan se aurinko nyt tulis taas esiin.

Anteeksi kliseistäkin kliseisempi aihe johon uskon että te kaikki voitte samaistua, mut toi sää. Seitan666 miksi ei vaan vois paistaa kokoajan aurinko. :D Maanantaina vielä kun lähdin illasta stadiin niin tuli pakattua ihan liian vähän vaatetta mukaan. Mulla oli tosi painava ruokakassi ja farkkutakinkin jouduin kantamaan kädessä, joten ei tullut mieleenkään ottaa vielä jotain toista pitkähihaista mukaan. Kyllä kadutti tiistaina kun hytisin kylmästä ulkona.Käytiin myös Viuhtin kanssa ulkoilemassa kun oli vielä kesäinen keli. En tiedä mihin meidän kaikki valjaat on kadonnu, noh mentiin sitten ilman. Ihan hyvin ton pupun kanssa selviää ilman valjaitakin, samoja tuttuja reittejä se aina kuitenkin menee. Pahin mitä vois käydä ois että se juoksis naapurin pihalle, eli ihan turvallista toi on meidän pihalla. :)

Meidän toinen kani Rauha oli jo siirretty ulkohäkkiin ja Viuhti kävikin sitä moikkaamassa. Noi kaksi ottaa kuitenkin yhteen senverran väkivaltasesti, että tapaaminen tapatui ihan vain häkin läpi. Viuhti olis tarkoitus siirtää kesäksi myös ulkohäkkiin, vaikka mielelläni mä sen kyllä sisälläkin pitäisin. :3

btw muistakaa seurata Viuhtia instassa jos haluatte etusivullenne söpöjä kanikuvia! Viuhti löytyy nimimerkillä Viuhtis.Huomenna ois tarkotus käydä frendin yo-juhlissa ja sit illemmalla stadiin juhlimaan päättäreitä, vaikkei mulla nyt mikään päätykään. Frendit ketä liikutte stadissa ilmotelkaa, latasin taas aikaa kortille pystyn kulkemaan ympäriinsä. :)

8 comments :

 1. Sulla on niin nättejä kuvia ;; ja söötti pupujussi <3

  ReplyDelete
 2. En oo yleensä pupuihminen sitten yhtään, mut voi herranjestas mikä pehmolelu!!!

  +Älyttömän siisti banneri :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha. :D Paras on et mulla on vielä Viuhtin näkönen pehmolelu. :D Ja kiitos!

   Delete
 3. onpas sievä pupunen, aww ♥

  ReplyDelete

Mini Rage Face Vendetta Smiley