Sunday, May 25, 2014

#throwback

Hei! Multa on useampaan kertaan kyselty postausta rokkibändeistä, etenkin niistä ei-niin-tunnetuista. Kuitenkin totesin tämän erittäin hankalaksi toteuttaa täällä Bloggerin puolella, koska bändejä ja biisejä tulisi niin monta. Lisäksi en keksisi kaikista mitään mielenkiintoista sanottavaa, melkeen kaikki oon löytänyt kaverin kautta tai YouTubesurffailulla.

Ratkaisin tämän asian tekemällä YouTube-soittolistan. Listaan pääset tästä. Osa bändeistä on mun suosikkeja, osa on ei-niin-hyviä, mut ihan jees kuunneltavia. Osalta löytyy useampi kappale, toisilta vain yksi. Osa bändeistä on enemmän tunnettuja, jotkut ovat tuntemattomia jopa mun samanlaista musiikkia diggaileville frendeille.

Hahah jotta ei jäisi ihan tekstipainotteiseksi tämä postaus, etin teille parit överi-glämit kuvat arkistojen kätköistä! Ei suinkaan ollut Vixenin Jan Kuehnemund iso esikuva, ehei. Valitsin vieläpä jotain mitä en muistaakseni ole julkaissut edes vanhassa blogissani. Enjoy.
12 comments :

 1. Tykkäsin niin tajuttomasti sun tyylistä! Upeat hiukset :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha kiitos! :D Toi fleda oli kyl aika magee sillon kun sen jakso laittaa ja sää ei ollu sitä vastaan. :D

   Delete
 2. jee mietinki just et mitä kuuntelis :-D hyvältä näyttää toi soittolista niiden biisien perusteella mitä tiiän ennestään :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee hyvä. :3 Oon ihan varmasti unohtanu tuolt listalta jotain mut pitää sit vaan lisäillä ku tulee mieleen. :D

   Delete
 3. Anonymous26/5/14 09:32

  Kiitos tästä! :)

  ReplyDelete
 4. Woow mitkä hiukset, ihanku 80-luvulta :D

  ReplyDelete
 5. Anonymous26/5/14 13:24

  olit niin ihana tuolloin! assua miten mullekki tuli ihan nostalginen olo noista vaikken edes tunne sua irl tai mitään :D
  t: blogisi alkuaikojen lukija

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos! Haha, uskon kyllä! Kiva että oot pysynyt matkassa mukana näinkin pitkään. :)

   Delete
 6. kasarihiukset 4ever! hyvä soittolista :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joskus jos kasvatan pitkän fledan haluun kyl permiksen vaikken salee sitä enää tupeeraiskaa. :D Ja kiitos kiva kuulla että tykkäät! :)

   Delete

Mini Rage Face Vendetta Smiley