Friday, November 25, 2016

Syksyjuttuja

Syksy on valunut ohi ihan hujauksessa. Sitä ei oikein meinaa tajuta kun Pariisin talvi vastaa lähinnä Suomen loppusyksyä. Olen tavannut paljon uusia ihmisiä uusien au pairien saapuessa aina loppukesästä, pari on harmillisesti ehtinyt jo lähteä takaisinkin. Lempijuhlani Halloween myös tuli ja meni, tänä vuonna toteutin vihdoinkin yhden suurimmista guilty pleasureistani ja pukeuduin Frozenin Elsaksi. Sitä ennen kuitenkin kävin äitini kanssa Turkin Alanyassa, jossa tulikin pitkän tauon jälkeen kuvailtua hyvinkin paljon.


Elämä rullaa miellyttävästi eteenpäin. Olen tehnyt vaikka mitä, toteutin muunmuassa yhden pitkäaikaisista haaveistani ja pääsin käymään katakombien epävirallisella osuudella. Oikeastaan olen käynyt siellä jopa kahdesti, viimeisimmällä kerralla tuli ryömittyä ahtaissa tunneleissa ja kahlattua reiteen asti ulottuvassa vedessä mikä oli kieltämättä aikamoinen seikkailu. Näin niin monia upeita paikkoja kuten toisen maailmansodan aikaisen natsibunkkerin että koko kokemus oli kaikkien niiden mustelmien ja kipeiden raajojen arvoinen. Seuraavat päivät olo oli kuin olisin ollut jossai tappelussa, joka paikkaa koski ja mustelmia oli siellä täällä. Muistan kuinka seuraavana päivänä babysitatessa popcornin syönti oli tuskallista kun käteen koski kurkottaa kulholle haha.

Kuvien septum ei ole vielä oikea, mä olen kulkenut nyt kohta jo pari kuukautta feikki nenässä odottaen että mulla on rahaa hakea aito. Alkuun halusin myös testata ihmisten reaktioita ja olla täysin varma että haluan sen, mutta kaikilta on tullut niin hyvää palautetta että todellakin aion ottaa oikean vaikka itse lävistysprosessi hieman pelottaakin.Odotan huomista ihan malttamattomana, toki siksi että on perjantai mutta sitäkin enemmän luvassa olevia metrobileitä. Mä olen ollut niissä kerran aiemmin ja se oli jotain niin hauskaa, kuvitelkaa lauma ihmisiä pakkautumassa yhteen vaunuun juomaan ja tanssimaan musiikin tahtiin. Voi poloisia kanssamatkustajia. Jos muuten kiinnostaa miltä toi käytännössä näyttää niin mua voi seurata snapchatissa nimellä hhheidis, sinne päivittelen huomisiltana sekä muutenkin useammin kuin tänne.

Tulin juuri kotiin töistä, mulla on muuten tosi vähän työtunteja mutta parina kertana viikossa mua saatetaan pyytää babysittaamaan töiden jälkeen mikä nyt on sinänsä ihan helppoa, sillä heti kun saan lapset nukkumaan olen käytännössä vapaa tekemään mitä haluan. Hyvin usein mä istuisin jokatapauksessa kotona katsomassa Netflixiä, niin se on sinänsä ihan sama jos teen sitä hostien luona. Mun host-perhe on kuitenkin ihanan joustava, joten jos mulla on jo jotain suunnitelmia illaksi niin voin aina kieltäytyä. Monilla muilla au paireilla ei näin todellakaan ole. Nyt kuitenkin lupasin puhua kaverin kanssa hetken päästä ja sen jälkeen voisin yrittää mennä nukkumaan jotta jaksan huomenna juhlia. :-) Heihei ja hauskaa viikonloppua!

No comments :

Post a Comment

Mini Rage Face Vendetta Smiley