Thursday, September 7, 2017

Lately

Olin pitkän aikaa poissa ja monet varmasti miettivät mitä mulle kuuluu nykyään. Mä olen edelleenkin samassa host-perheessä kuin viimeiset puolitoista vuotta ja palasin viime viikolla takaisin töihin kuuden viikon loman jälkeen. Ekana päivänä oli ihan huippufiilis ja sydämeni melkein suli kun näin sen ilon lasten kasvoilla kun saavuin hakemaan heitä koulusta. Suomesta tuodut muumilakut tekivät kauppansa kuten edellisilläkin kerroilla sekä kuvat kanistani Pumbasta, joka "näyttää ihan koiralta". On myös ollut mukavaa saada arki taas käyntiin ja jotain rytmiä päiviin, kesällä kun meni vähän turhan sluibailuksi kun päivissä ei ollut mitään pakollista tekemistä.

Shortly in English: Happy to be back at work after a six week holiday & still staying at the same host family as last year and a half. Spontaneously became brunette - I don't know yet should I keep it or not - and took off my (fake) septum. Had a lot of things stressing me but now everything is solved and I feel like a huge weight has been lifted off my shoulders. The idea of this outfit was that it's like a reverse version of the one I had two posts ago. Went to DC Comics exhibition today, going to write about it later. See you soon!

Juuri päivää ennen töitä kun hermostuin hiusväriini joka alkoi olla jo turhan oranssihtava eikä vaalentunut lukuisista shampoopesuista huolimatta ja päätin spontaanisti siirtyä bruneteksi. Kyseinen lopputulos on saatu aikaan Biozellin Color Maskeilla mutta vaatii ylläpitoa paljon joten olen pohtinut myös ihan kestovärillä värjäämistä. Kuitenkin mietin että mitä jos väri alkaakin kaduttamaan niin pitkän blondina olon jälkeen. Noh, ei tässä mikään kiire ole. Tämän muutoksen lisäksi päätin luopua (feikki) septumistani ainakin joksikin aikaa.

Kuvien asun idea on tavallaan siinä että se on pari postausta sitten julkaisemani asun ns peilikuva. Reilu vuosi sitten löysin New Lookin aleista molemmat hameet alle kympillä enkä osannut päättää kumman värin haluaisin - noh ostin sitten molemmat. Mustaa on sittemmin tullut käytettyä enemmän vaikka pidän kovasti tästä valkoisestakin.

Näin kesän lopulla koin paljon stressiä monesta asiasta mutta nyt kaikki on onnekseni selvitetty ja tuntuu kuin suuri taakka olisi otettu pois hartioiltani. Olo on ihanan helpottunut ja kevyt, vaikka kesän loppu ja syksyn alku aina hieman pelottaakin. Toisaalta au pairina syksy tarkoittaa aina kuin uutta alkua, kun uusia ihmisiä virtaa Pariisiin opiskelijoiden ja muiden au pairien muodossa. Tänä vuonna olen kuitenkin tyytyväinen että ystäväpiirini koostuu pääosin täällä pysyvistä ihmisistä, keväisin etenkin kun joutuu aina sanomaan hyvästit niin monille ihmisille. Kuitenkin elämässäni on tottakai aina tilaa uusillekin tuttavuuksille, joten jos joku muu pariisissa oleva kaipaa seuraa niin mulle saa toki laittaa viestiä!

Nyt mun pitää kuitenkin alkaa valmistautumaan töihin, tulin juuri DC Comics -näyttelystä josta postaan myöhemmin. Heihei ja nähdään pian!10 comments :

 1. Sulla on tosi upea tyyli! Ja toi hame on aivan ihana.

  ReplyDelete
 2. Kiva päästä taas lukee sun au pair -juttuja! Hauskaa, että oot viihtyny samassa perheessä noinkin kauan. Se onkin varmaan kaikille parempi, ettei tarvii koko ajan ettiä uutta ihmistä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla! Joo niimpä, se perheen ettiminen on aina hirveen stressaavaa hommaa ja sit vaikka löytäskin hyvän niin ei ikinä tiedä miten hommat sit kuitenkaan sujuu :D

   Delete
 3. Hyvä ja sika erilainen asu! :)

  ~ Finnlandsnorsk

  ReplyDelete
 4. Anonymous17/9/17 11:55

  Kiva kuulla että sulla menee hyvin! Voisihan näitä postauksia useamminkin lukea ;)

  ReplyDelete
 5. Oijoi, oot upea! <3 Tuon mustavalkoisen hameen ja punaisen laukun yhdistäminen toimii! :)

  https://taruanuelina.blogspot.fi/

  ReplyDelete

Mini Rage Face Vendetta Smiley