Tuesday, December 3, 2013

Hei joulukuu.

Mulla on vähän ristiriitainen mielipide joulusta. Tavallaan se on ihanaa aikaa, mutta tavallaan ei. Samaan aikaan mua ärsyttää liika materialistisuus mut samaan aikaan tykkään kyllä itsekin saada lahjoja. On kivaa kun perhe on koossa, jee kaikki on onnellisia. Mut sit jos ei ole, niin hirvee syyllisyydentuska painaa. "Nyt on joulu ja mun kuuluis olla iloinen". En tykkää melkeen mistään jouluruuista tai kaupoissa olevista ruuhkista. Ei ruuhkassa mitään jos ihmiset osas kävellä tukkimatta koko tietä, mut kun ei vaan osaa. Suurinosa joululauluista on kans vaan ärsyttävän tekopirteitä.

Mut okei, on joulu oikeesti ihan kiva.

En voi käsittää miten aika karkaa näin nopeasti. Vastahan oli kesä ja tapahtu sitä ja tätä. Pelottavinta on se, ettei esimerkiksi viime kevään juttuja enää kunnolla muista, vaikka ei siitäkään nyt niin kauaa tunnu olevan, samaan aikaan kun tuntuu että siitä olisi ikuisuus. Aika on jännä käsite.


Eilen oli oikein kiva päivä. Koulun jälkeen näin Satua ja Auraa, seikkailtiin keskustassa ja päädyttiin myös Itikseen asti, jossa en ollut varmaan ikinä ennen käynyt. Päivän kohokohdaksi muodostuivat tanssivat ja soittavat nallet, joita jäätiin ihastelemaan pitkäksi toviksi. Naureskeltiin kuinka oltiin ainoita, ketkä eivät olleet paikalla lasten kanssa.

Nyt kun oltiin kerta päästy vauhtiin, niin ei voitu vastustaa BR:n kutsua. Se on oikeesti kivaa välillä heittäytyä lapselliseksi, meillä oli nimittäin tosi hauskaa lelukaupassa. Totesin kaupan Star Wars -figuurivalikoimaa tutkaillessani, että miksi se on niin vaikeaa tehdä ei-rumaa Anakinia. Hyi. Sain traumoja.

Satu & Aura
Ylimmästä kuvasta bongattavissa oleva Skid Row -kassi on itsetehty, maalasin joskus aikoinaan kyseisen logon jonkun feikkinahkarotsin selkään, mutta käytin takkia ehkä pari kertaa sen tyhmän mallin takia. Nyt päätin kaivaa tuon takin esille ja leikata selästä palan irti ja ommella sen kuviottoman kangaskassin toiselle puolelle. Ei voi muuta sanoa kun että nyt on hieno kangaskassi!


Ah miten rakastan auringonnousuja ja -laskuja. Sekä ylipäätänsä Auringon olemassaoloa. Oon heti paljon paremmalla tullella jos Aurinko paistaa. Mulla on myös tapana ottaa vähän väliä kaikenlaisia aurinkokuvia, tällä kertaa olin Manskulla venaamassa mun dösää (koska neljän tunnin hypäri, siinä ajassa ehtii kahdeksi tunniksi kotiin) joskus ennne kymmentä. Yhyy miksen tajunnut laittaa puhelimen kamerasta kuvan resolutioota isommaksi, nauttikaa nyt sitten erilevyisestä kuvasta.


Taidan lähteä tästä kohta dösärille ja kouluun, palaillaan joko tänään illallalla tai sitten viimeistään huomenna! ♥

~ Heidi

No comments :

Post a Comment

Mini Rage Face Vendetta Smiley