Wednesday, December 4, 2013

These days.

Kaikki haluu aina tehdä jotain merkittävää. Jotain mistä meidät muistettais sitten kun me kuollaan. Niin moni kurkottaa tähtiin, mut ne tähdet on vaan kaukana. Kukaan ei oo tyytyväinen siihen omaan itteensä, aina halutaan olla jotain muuta. Milloin mitäkin. Mut ei koskaan sitä mitä ollaan just sillä hetkellä, vaikkei meillä tällä hetkellä oo muuta kuin tää oma itsemme.

No one wants to be themselves these days
Still there's nothing to hold on to but these days

Bon Jovin These Days -albumin nimikkobiisissä on oikeesti asiaa. Koko levykin on mahtava, mutta These Days -kappale on ylitse muiden. Vaikka albumin ilmestymisestä on jo se 18 vuotta, iskee sanotukset silti ihan samalla lailla.

Tän biisin tarkotuksen tajuaminen kesti jonkin aikaa ja varmasti tän käsittää ihmiset vähän eri lailla. Levyltä löytyy muitankin kappaleita, jotiden tarkoitus vaihtelee varmasti kuuntelijasta riippuen, koska sanotukset ei tosiaan oo pelkkää kliseistä rakkauskakkaa.

These days, the stars seem out of reach
These days, there ain't a ladder on these streets
These days are fast, love don't last in this graceless age
There ain't nobody left but us these days

Niin miksi mä kerron tästä teille? Satuin vain tänään kuuntelemaan kyseistä albumia ja etenkin tätä biisiä illalla bussissa. Mietin samalla paljon asioita ja myös sitä että miksei ihmiset vois vaan olla tyytyväisiä itteensä. Ees vähän enemmän.

Tää levy on ollut mulle jo pidempään sellanen perinteinen syksylevy, lainaan aina kirjastosta ja kuuntelen usein sateisina iltoina. These Days eroaa myös kovasti Bon Jovin muusta tuotannosta, mutta varsin hyvällä tavalla. Suosittelen tutustumaan.

Jimmy shoes busted both his legs, trying to learn to fly
From a second story window, he just jumped and closed his eyes
His momma said he was crazy - he said momma "I've got to try"
Don't you know that all my heroes died
And I guess I'd rather die than fade awayAsiasta toiseen, meinasin aamulla saada paskahalvauksen kun olin varma että olin yksin kotona, kun kuulin jostain yskähdyksen. Huhuilin jonkin aikaa, mutta kukaan ei vastannut. Olo oli aika karmiva koska olin just illalla kattonut X-Filesia ennen nukkumaanmenoa. Vähän ajan päästä kuitenkin veljeni heräsi ja arvoitus ratkesi. Se ei vaan ollut nukkuessaan kuullut kun huhuilin onko ketään kotona. Hyi silti.

~ Heidi

No comments :

Post a Comment

Mini Rage Face Vendetta Smiley