Wednesday, December 11, 2013

Tyhmä päivä.

Tiedättekös, välillä on sellaisia päiviä kun kaikki tuntuu olevan yksinkertaisesti vaan vitun paskaa. Eilen oli sellainen päivä. Piti nähdä koulun jälkeen yhtä kaveria mut se sit peruuntui. Ymmärrän nyt mut sillon harmitti. Ilalla taas sattu sit kaikkea. Ei sekään nyt loppujenlopuks niin iso asia mut. Jopa X-files jakso minkä katsoin illalla oli huono.

Onneksi eilisessä oli edes jotain positiivista, näin nimittäin sitten kaveriani Liinaa, kun alkuperäinen suunnitelma peruuntui. Liinahan soittaa rumpuja, meillä oli ihan hauskat sessiot vaikkei oltu harjoiteltu sovitusti mitään etukäteen. Sovittiin että otetaan joskus uusiksi!
Keskisormi.

 Mutta toivottavasti tää päivä menee paremmin kuin eilinen.

Haluan esitellä teille myös äitini tekemän piparkakkutalon, joka on musta oikein hieno. Tää on mun mielestä ihanan värikäs, muhun iskee enemmän mielikuvitukselliset piparkakkutalot kun sellaset ihan perinteiset. :)


Koulu alkaa vasta 14:45, endin käydä keskustassa vihdoin ostamassa mulle yhden joululahjan ja viemässä lidlin pullot. Ei toki ole tyhmä fiilis raahat yksiä pulloja bussilla 40km. Mun pitäisi myös palauttaa kirjastoon sarjiksia jotka on ihan hitosti myöhässä, hups. En tiedä miksi mulle on niin vaikeaa uusia lainoja, kun sähköpostiin tulee vielä muistutuskin asiasta. Siinä voisi olla hyvä uudenvuodenlupaus.

~ Heidi

6 comments :

 1. mulla taas oli tänään tollanen vitun paska päivä D: raaah

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mullakin oli vähän D:: Ajatuksissani menin mm. metrolla pysäkin ohi enkä sit jaksanut vitutuksen vallassa vääntäytyä tän päivän ainoolle tunnille koska oisin ollu niin paljon myöhässä.

   Delete
 2. Mä katoin nyt vasta tota piparitaloa tarkemmin ja OI SE ON IHANA.
  Sun bloglovinin nappi muuten puhuu ruotsia (2 följäre), ei kai ole tarkotuksella?
  Ja vielä kolmas asia: sain Kilosta asuntotarjouksen ja sen nappaan. Vartin bussimatka suuntaansa = sama ku kotona :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on ihana et äiti jaksaa väsää tollasii. :) Välitän kehut sille!
   Nokun en tiedä mistä saan sen muulle kielelle. Sama ongelma oli aiemmassakin blogissa, tyhmä olo kun noin yksinkertanen juttu mut en vaan osaa.
   Noni hei jes! Millon muutat? :)

   Delete
  2. Avaimet ilmeisesti täytyy hakea 2.1. ja lukuvuosi alkaa 7.1. eli kai siinä 3.-6. päivä kun loppiainen pidentää viikonloppua.

   Delete
  3. Okei, mut hei onko tohon bloglovin juttuun sit mitään ratkasua? :D

   Delete

Mini Rage Face Vendetta Smiley