Thursday, January 16, 2014

1. Videopostaus

Hyi että näitä omia videoita on aina yhtä kauheeta katsoa! Pitäis vaan tehdä enemmän niin tottuisi oman äänen kuunteluun. :D Teen näitä kyllä mielelläni lisää, ja hei oikeesti jos teillä on suositella sitä hopeashampoota niin kertokaa! Ja muistakaa laittaa video pyörimään HD:nä, vaikka hieman nörtti olenkin niin tuli mullekin yllätyksenä että mun Note II sitä kykenee kuvaamaan. ;)

12 comments :

 1. Anonymous16/1/14 22:21

  HÄMMENNYIN SUN ÄÄNESTÄ, en kuvitellu ihan tollasta! Ei siis pahalla :D Ihana toi farkkutakki ja kiva video :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha. :D Toi on nii perus ku kattoo jonkun videopostauksen! Tosin musta tuntuu et a) ääni kuulostaa täs hassulta b) puhun vähän tyhmästi koska jännitti. :DD Ja kiitos. :)

   Delete
  2. Anonymous16/1/14 22:59

   eiei, just kiva ääni musta! :) olin ihan varma et sulla on sellanen vähän helari ääni mutta se olikn tollanen aikuismaisempi nii siksi yllätyin :D:D

   Delete
  3. Okei no mut se on hyvä! :D Oma ääni vaan aina kuulostaa hassulta. :D

   Delete
 2. oon kuullu tosi monilta että Joicon hopeashampoo ois hyvä! sen hinta pyörii vissiin paikasta riippuen kympin ja kahenkympin välillä ja se on kuulemma tosi pigmenttistä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei kiitti tiedosta, mitä nyt nopeasti katoin niin hyväksi oli kehuttu monessa paikkaa. :) Pitää harkita jos sitä ostaisin ens kerralla. :)

   Delete
 3. Ite käytin blondin aikaan Four Reasonsin hopeashampoota (mut se rasvotti ainaki mun hiuksia), mut kyllä se BC Bonacure on paras! Siihen lisäks KC color mask nii toimii, eikä viherrä ainakaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Okei! Pitää tässä vielä tutkia mut kiitos ehdotuksesta, pistän muistiin. :)

   Delete
 4. Anonymous17/1/14 20:48

  ihana video! voisitko tehdä meikkipostauksen tästä meikistä mikä sulla on täs videos, se nimittäin on tosi kaunis! ja missäs sä käyt koulua? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Juu kai mä voisin, jos vaan saan kuvattua kunnolla. :D Käyn Alppilan lukiossa Helsingissä. :)

   Delete
 5. Iihana blogi:) vaikutat ihan törkeen mukavalta:) sulla on myös upee tyyli. JA oii ihantäydellinen tuo farkkutakki :)!
  http://training-diaries.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Kiva kuulla, vaikka yritänkin toki olla aina kaikille mukava. :)

   Delete

Mini Rage Face Vendetta Smiley