Sunday, January 12, 2014

Heihei pitkät hiukset.

Tälleen tosiaan pääsi käymään. Sain idean leikauttaa useilla permanenteilla ja vaalennuksilla raiskatun tukkani lyhyeksi reilu viikko sitten, joten tästä ei edes moni kaveri tiennyt etukäteen. Instagramiin latasin kuvan jo torstaina, mutta tämän kuvan on ottanut perjantaina kaverini.

Eräs ystäväni on varmaan vuoden koittanut aivopestä mua leikkaamaan lyhyen fledan. En oo aiemmin ottanut näitä sen juttuja tosissaan, mut haha joskus tossa joululoman lopulla iski oikeasti idea siitä miten kiva lyhyt fleda olisi! No, tästä ideasta ei kulunut kuin reilu viikko kun istuin jo kampaajan tuolissa. Lopputulokseen en voisi olla enempää tyytyväinen, nimittäin tästä tuli aivan ihana!

Jo parin päivän kokemuksella voin todeta miten paljon ihanempaa elämä on lyhyen tukan kanssa. Ei tarvitse stressata miten saan kiharan säilymään fiksuna yön yli, hyvästi nutturat. Ei tarvitse harjata tai odottaa kuivumista, ei käyttää kalliita hiustenhoitotuotteita, pestessa riittää shampoo. Muotoiluun käytän itsetehtyä merisuolasuihketta, sekä marketin geeliä. Aamulla voi vaan herätä eikä tarvitse miettiä tukkaa, kun siihen kerran nimittäin sipaisee vähän geeliä, kestää tukka muodossaan seuraavaan pesuun asti.

Okei en ylistä lyhyttä tukkaa liikaa, ettei kaikki pitkätukkarokkarit leikkaa lettejään pois. :D

Instagram: Hhheidis


Ajattelin paljon lyhyisiin hiuksiin liittyviä asioita ja googlettelin keskustelujakin. Olin oikeasti semi järkyttynyt miten moni kirjoitti kuinka lyhyt tukka naisilla ei ole hyvä juttu ja saa näyttämään lesbolta. Siis oikeasti, kertokaa mulle miten ihmeessä hiusten pituudesta voi päätellä henkilön seksuaalisen suuntautumisen? :Ddd

Mitä ikinä haluattekaan tehdä tukallenne, älkää antako muiden mielipiteiden vaikuttaa liikaa, vaan tehkää just niin kun haluutte! Toki aina voi kysyä mielipidettä, koska ei esimerkiksi lyhyt tukkakaan kaikille sovi.

Keskusteluissa usein sanottiin myös että lyhyet hiukset vievät naisellisuutta ja kauneutta pois, mikä ei musta pidä todellakaan paikkaansa! Esimerkkinä katsokaa vaikka, Roxeten laulaja Marie Fredriksson on mun mielestä tosi kaunis ja toi tukka sopii sille tosi hyvin, vaikea olisi kuvitella häntä pitkillä hiuksilla. Tottakai sit on lisäksi nyt paljon esillä ollut Miley Cyrus, joka on hyvin nätti myös lyhyellä tukalla, vaikkei ananasmalli muhun niin paljon iskekkään. Myös näyttelijä Anne Hathawaylle sopii lyhyt malli tosi hyvin. :)Odotan innolla huomista koulupäivää koska kuten sanoin, tästä ei moni tiedä. Vinkkinä muuten jos joku haaveilee myös lyhyestä tukasta, kannattaa pitää pari edeltävää päivää hiuksia kiinni, niin ei tunnu liian oudolta kun tukkaa ei yhtäkkiä olekkaan. :)

~ Heidi

P.S. Ois inspistä tehdä videopostaus joku päivä, kiinnostaisiko?

24 comments :

 1. Toi fleda on vaan niin magee!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon, pakko sanoa kyl et niin on myös sun! :)

   Delete
 2. Sulle käy kyllä todella hyvin lyhyt tukka!:) Oot kyllä rohkea, että uskalsit leikata, moni ei siihen varmasti pystyis, vaikka haluais :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee kiitos! Niin, onhan se iso muutos ja aina kun ei voi olla varma lopputuloksesta, mut kerran sitä eletään ja tukka kasvaa takasin. :D

   Delete
 3. Anonymous12/1/14 20:34

  Sopii sulle aivan täydellisesti!!

  ReplyDelete
 4. Anonymous12/1/14 20:52

  joo videoo :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Teen kyllä jos en kohtaa mitään ylitsepääsemättömiä teknisiä ongelmia!

   Delete
 5. Ihana, näytät ihan Madonnalta. ♥
  Ja kiva että kirjotit mullekin näin ajankohtasesta aiheesta, tahtoisin nimittäin leikkaa toisellekki puolelle sivusiilin. Mulla on vähän paha mieli siitä kun mulle sanottiin et se käy vaan miehille :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pyh, sivusiilit on mahtavia! (Tosin myönnän että yksipuoleisessa sivusiilissä on se erinomainen puoli että sen siilin pystyy piilottamaan aika helposti. Mollemminpuoleisesta siilistä en ole niin varma.)

   Delete
  2. Christel, kiitos! Ja hei siitä vaan leikkaat, pyh mitään miesten ja naisten hiustyylejä oo olemassa, sul on vaan sattunu joku hömelö frendi joka on sanonut, koska mielipiteitä on niin erilaisia eikä kaikki oikeesti vaan tykkää kaikesta. :)

   Delete
 6. Oot nini hyvännäkönen!! :D Haha Mikko lähetti mulle kuvan, ihan sika hyvä tukka! Ai niin PS tässä mun uus blogi jos haluat käydä kurkkaa :)
  Stella xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee kiitos! :D Ja oi ihanaa tää on niin luksusta kun joku osaa oikeasti linkata eikä vaan kopioi urlia, joten todellakin käyn kurkkaamassa! :)

   Delete
  2. Heheh joo mä osaan nörtteillä 8-) xx

   Delete
 7. Anonymous13/1/14 21:47

  Jestas, mulla oli kirjanmerkeissä vielä se sun vanha blogi, en ole käynyt siellä piiitkään aikaan ja sitten sulla onkin uus blogi ja olen muuttunut ihan hurjasti! :D Positiiviseen suuntaan kyllä ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha. :D Kieltämättä on kyllä ollut aika paljon muutosta ulkonäössä, se olikin yksi syy miksi halusin aloittaa uuden blogin! Ja hei kiitos kovasti, kiva kuulla! :)

   Delete
 8. Anonymous13/1/14 22:08

  Tosi hyvin sopii sulle toi tukka! Mullaki oli joskus tollaset,ja tosi paljon tuli vastaan tota lesbokommenttia..Siis wtf.:D Ja Marie on ihana nainen! Ite oon kans miettiny videopostauksen tekemistä, mutta en oo ihan varma vielä, millasen tekisin. Pistä sääki toki videoo tänne! Jännä kuulla ihmisten ääni ja puhetyyli, ku on eka tottunu lukee niiden tekstejä!

  T.Auroora/ http://aurooraamurusko.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Joo ihmettelin paljon miten löysin niin ahdasmielisiä keskusteluja. :D Mut nykyään kun on julkisuudessa ehkä enemmän lyhyttukkasia naisia, niin uskon että tollaset käsitykset on vähän laantunu. Pakko vielä sanoa kun jaetaan tää kiinnostus pitkätukkasia miehiä kohtaan, et miten huvittavaa on miten niitä haukutaan homoiksi, kun ainoa(?) homo kasarilla pitkätukkarokkareiden seassa oli Judas Priestin lyhythiuksinen Rob Halford. :D

   Ja joo, jos en kohtaa mitään esteitä niin kuvaan varmaan huomenna! Ja tee sä kans, ois kiva just kuten sanoit niin kuulla ihmisten ääni jne. :D

   Delete
  2. Joo pitää yrittää tehdä..Vaikeus vaan just valita toi aihe,ku ei haluais hölistä mitään turhaa sheissee.. Lauluvideoo tuun tekee tässä jossai vaiheessa..Mietin et pistäisin kyselyn blogiin, et multa voi kysyä jotai ja sit vastaan niihin..

   Ja mikään ei ole miehekkäämpää, kuin pitkät hiukset. Ah nam ja Aamen! <3

   Delete
  3. Niin, mä ainakin suunnittelen yleensä semi tarkkaan mitä sanon vaikka kertosinki vaan jotain "turhaa". :D Joo hei lauluvideo ois hieno kans!

   Delete
 9. Anonymous14/1/14 22:15

  Vahtavasti tulee mieleen Madonnan True Blue ajan fleda staili (eli pelkkää plussaa)
  Propsit hälle, ken teki noin hyvin!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt kun kävin katsomassa niin onhan tossa yhdennäköisyyttä! Ja hei kiitos, pitääkin kehua kampaajaa sitten kun joskus tätä käyn lyhentämässä. :)

   Delete
 10. Pakko myöntää, miulle oli aluks aivan hirveä shokki kun huomasin tän postauksen - oisin nimittäin voinu vaikka tappaa saadakseni samanlaisen ihanan pörrökuontalon mikä siulla oli aiemmin! :D Mut tuo lyhyt tukka sopii siulle kyllä tosi hyvin, korostaa siun kasvonpiirteitä paljon paremmin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha. :D Olihan se ihan kiva, mut permikset ja vaalentelu oli tehny tehtävänsä - oli nimittäin fleda aika huonossa kunnossa. Ja kiitos! Sitä oon kuullut paljon, omastakin mielestä tää saa mun naaman näyttämään ei-niin-pallolta, toisin kuin pitkä tukka. :D

   Delete

Mini Rage Face Vendetta Smiley