Sunday, January 26, 2014

Kaverin yllätysjuhlista.
Hei! Tämä viikko on ollut täynnä ohjelmaa omien synttäreiden ja kaverin yllätysjuhlien takia! Tosiaan perjantaina kokoonnuttiin mun Nurmijärvi-kavereiden kanssa Saanalle, joka oli palannut edellisellä viikolla Argentiinasta vaihtovuotensa loputtua. Laiteltiin tarjottavat pöytään ja mentiin nurkan taakse piiloon. Saanan saapuessa hypättiin esiin ja huudettiin "YLLÄTYS!".

Yllätysjuhlat tulivat juhlittavalle todellakin yllätyksenä, ja alkujärkytyksen hälvettyä oli mukava päästä vaihtamaan kuulumisia. Muutakaan porukkaa (Kaislaa lukuunottamatta) en ollut nähnyt aikoihin Alppilaan vaihtamisen takia. Ennen me nähtiin pääosin koulussa ja joskus yläasteella vielä partion merkeissä.

Seuraamme ei oikeasti kuulunut Obi-Wan Kenobia, mutta kyseinen henkilö halusi pärstänsä piiloon joten mikäpä olisi ollut parempi kuin vanhan vitsin mukainen sensurointi. Joskus mun yläasteen pahimman Star Wars-innostuksen aikana heitettiin jatkuvasti läppää kutsumalla toisiamme mestari Obi-Wan Kenobiksi ja padawan Anakin Skywalkeriksi.

Vaikka meidän tiet onkin hieman eronneet, muistelen silti lämmöllä etenkin kasiluokkaa. Meillä oli tosi tiivis porukka ja maailman parhaat Star Wars -insideläpät. "Haluatko Lukea?", "Padawan, oletko kiillottanut valomiekkasi?", "Teflon-käsi" ja lukuisia muita. Kouluun oli aina kiva mennä ja kaikki välkät puhuttiin vaan Star Warsista, ellei livahdettu kauppaan ostamaan evästä.


Tosiaan koska meillä melkeen kaikilla on jonkinlaista partiotaustaa, oli meidän jutut semi randomeja edelleen. Kiedottiin viidestään itsemme samaan kaulaliinaan ja leikittiin jotain partioleikkejä. Usein ihmiset mieltää kaikenlaisen leikkimisen vain lapsuuteen kuuluvaksi ja jotenkin noloksi näin vanhemmalla iällä, mikä on sinänsä hassua. On oikeasti suurta hupia olla kaveriporukalla jotain ryhmäleikkejä, innostuttiin tästä nyt niin että alettiin pohtimaan jospa joskus kasattaisi meidän vanha partioporukka kasaan. :D

Kaisla ninjailee.


Norjalainen jalkaleikki.
Saana oli tuonut mukanaan maten juomiseen tarkoitetun kupin. Argentiinassa on kuulemma tapana kerääntyä porukalla juomaan matea niin että kuppi kiertää ja kaikki juovat samalla pillillä mukin tyhjäksi, jonka jälkeen lisätään sinne kuumaa vettä. Alkuun hieman kauhistutti ajatus samalla pillillä juomisesta, mutta ei sillä nyt oikeasti kaveriporukalla ole väliä.

Mate on juomana hyvin teemäinen ja itse ainakin tykkäsin. Nyt kun Star Warsista aiemmin puhuin, pakko huomauttaa että jo paikan päällä puhuin kuinka tuossa matemukissa oleva kuvio muistuttaa huomattavasti Darth Vaderin päätä. :D

Tänään olen potenut ihan vaan darraa kotona ja kiirehdin nyt nukkumaan koska huomenna aikainen herätys! Postaan vielä erikseen teille sitten mun juhlista ja bäkkärireissusta. :)

~ Heidi

4 comments :

 1. TEFLONKÄSIIIIIIIIIII *ja muut pärinät*
  ah miitä mesen aikoja~ mulla on suurin osa niistä myös tallella xml-tiedostoina, jos tahdon naurut niin menen sinne :'D
  muuten sittenkun se jokukerta täss' lähiakoina tavataan niin onko sulla vielä sen meidän (ikivanhan, olisko ollu 2010?) marattoman tekstit? kun niitä olen himoinnut ja nyt olisi aikaa ite jopa kirjottaa ne koneelle siitä paperilta :'D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikä XD pystyyks niit sendii mitenkää, haluun kokea nauru/häpeakuoleman :D Joo on! Muutkin kyseli niiden perään, mut kaikki on edelleen samas kansios siististi tallessa. :)

   Delete
  2. Mä voin kopioida ne muistitikulle sen tyylitiedoston kanssa niin ne saa nätisti auki selaimeen.
   Ja jes! Mie voin vaikka kopioida ne kommentaariot Driveen niin sen linkin voi jakaa asianomaisille :D

   Delete
  3. Ooo ois hienoo jos oikeesti jaksat! :D

   Delete

Mini Rage Face Vendetta Smiley