Friday, February 21, 2014

Viimeviikko.

Hei taas! Tiedättekö, mulla on aina hirveä ongelma jos en jostain syystä ole kirjoittanut esimerkiksi viikkoon. Mietin aina pääni puhki, että kerronko lyhyesti kaikesta vai jätänkö kokonaan postaamatta. Ajattelin nyt kuitenkin kertoa viikon tapahtumista, sillä onhan tässä tullut oltua esimerkiksi taas Tallinnassa.
Tosiaan taisi olla viimeviikon torstai kun Shiraz Lane soitti Bar Loosessa Hybrid Childrenin kanssa. Alunperin paikalla piti olla Santa Cruz, mutta se peruttiin. Korvaava keikka tulee kuitenkin ensi kuussa, tosin en tiedä milloin. Henkkareita kysyttäessä poke tuumasi jotain tähän suuntaan: "-96? Mihin tää maailma on menossa?". :D Okei myönnettäköön että mustakin tuntuu ihan hiton oudolta että kaikki muutkin ysikutoset pääsee tän vuoden kuluttua baariin. Ehkä koska mun monet kaverit on mua vanhempia, niin jotenkin omanikäisiä ajattelee vaan nuorempina kuin itse.

Näkymä hotellin ikkunasta.

Perjantaina otin suunnan kohti Katajannokkaa, koska lähdettin perheen kanssa Tallinaan pariksi päiväksi. Sairasta, ettei Nurmijärvelle mene arkisin _mitään_ bussia 22:20 jälkeen. Seuraava menee nimittäin vasta kuuden jälkeen aamulla. Tämän takia on hieman hankalaa mennä keikoille kun aina pitäisi saada yöpaikka joltain frendiltä.

No mutta kuitenkin, onneksi pääsin frendille josta sitten aamulla aloitin matkani kohti Tallinnaa. Mentiin Viking Expressillä ja yövyttiin Radisson Blu -hotellissa. En tehnyt juurikaan ostoksia mustaa karvaliiviä lukuunottamatta. Oli ihan kiva reissu, ehdoton kohokohta oli Titanic-näyttely, jossa oli esillä Titanicilta sukellettua tavaraa. Otin sieltä paljon kuvia, katsotaan jos postaan siitä sitten ihan erikseen.


Hotellin aamiainen ♥. Hotelleissa yöpymisen paras puoli on ihanan runsas aamupala, jossa kaikki on valmiina ja lautanen täytyy vain täyttää. Kuvan paistetut tomaatit oli mun suosikkeja, ja näin kasvissyöjänä huomasin kyllä miksi pitää paikkansa se, että kasvissyöjien bmi on yleensä matalampi kuin lihasyöjien. :D Siinä missä muu perhe mättää lautaselleen pekonia ja makkaraa, minä koostin aamupalani leivän lisäksi lähinnä kasviksista.


Mäkkärin lisäksi käytiin kerran ulkona syömässä. Ravintolaksi valittiin Basiilik, jossa oli hyvin tarjolla myös kasvisvaihtoehtoja. Itse halusin pastaa, voisin oikeasti elää pelkällä pastalla nomnom ♥.

Aikaisemmassa Tallinnapostauksessa joku kommentoi kuinka olisi halunnut maisemakuvia, joten nyt niitä päätin pari laittaa. :)
Sunnuntaina paluun jälkeen lähinnä lahnasin himassa saamatta mitään aikaan, nyt olen parin tunnin sisällä lähdössä stadin kautta Kouvolaan Juulille, jos sitten riittäisi junassa istuminen vähäksi aikaa.

~Heidi

10 comments :

 1. Anonymous21/2/14 18:08

  Tää on jotenki nii hauskaa, että pääkaupunkiseudun lähettyvillä asuvat ihmiset valittaa siitä, kun jonkun tietyn ajan jälkeen ei kule busseja, mutta hei, täällä landella ei ole julkista liikennettä koulukyytien lisäksi ollenkaan. :D
  En tarkoita tätä missään nimessä millään pahalla, tää vaan on mun mielestä jotenkin hauskaa. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo hei kyllä mä ymmärrän ja samaistun täysin. :D Nään nimittäin punaista aina kun joku kehtaa valittaa esimerkisi fb:ssä miten HSL on paska jne, oikeati HSL on taivas Nurmijärven yhteyksiin verrattuna. Mutta toi riippuu tosiaan aina siitä mihin on tottunut. :D

   Delete
 2. No tuohon ikäkysymykseen, mulle tuli pienenä järkytyksenä että nuorimmat kilpailijat olympialaisissa on 15, eli syntyny '98 tai '99. Ja sen lisäks tänä vuonna '01 syntyneistä tulee "teini-ikäisiä" enkun määrityksen mukaan. Järkyttävää, vaikkei ne ole kuin 7 vuotta mua nuorempia...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo älä vaan. :D Aika menee niin nopeasti, just viikonloppuna frendin kanssa kauhistelin miten järkyttävää on etten saa olla enää "nolo teini" vaan pitäisi alkaa oikeasti ottamaan vastuuta omasta elämästä jne. :D

   Delete
 3. Anonymous8/3/14 19:01

  odotamme postausta! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toivottavasti odotatte vieläkin! ;)

   Delete
 4. Anonymous18/3/14 07:20

  Kuukausi jo mennyt, tuleeko uutta postausta piakkoin? :)

  ReplyDelete
 5. Anonymous20/3/14 16:33

  Hei vaikka ootkin ulkoisesti vähemmän rock tätä nykyä, niin aiotko mennä tuonne uuteen Southpark Tampere -festarille kesällä? Skid Row, Europe, WASP... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tottakai haluisin mutta pitää katella raha-asioita. :D

   Delete

Mini Rage Face Vendetta Smiley