Wednesday, February 5, 2014

Viimeviikkoa & Tallinna.


Viimeviikko oli hyvin väsynyt. Tai no niin on vielä tämäkin. En ole saanut juuri mitään aikaan, oon vaan hakannut Minecraftia pikkuveljeni kanssa. Just sopivasti kun mulla on koeviikko ja paljon vapaata, veli sattui olemaan pari päivää flunssassa, niin saatiin päivisin pelata ihan rauhassa. Minecraft on paljon helpompi ja kivempi PS3:lla, kuin PC:llä, ainakin tän perusteella mitä olen kokeillut.

Viime keskiviikkona olin katsomassa Mikkoa ja Onnia Arabian nutalla, niiden akkarisetit toimii aina, joten oikein mieluusti menin kuuntelemaan. :)

Torstaina kävin kaverillani Espoossa, ollaan joskus yläasteella tutustuttu netin kautta Star Warsin merkeissä, ah mikä nostalgiafiilis muistella kaikkia meidän epic juttuja. :D Huomhuom en ole oikeasti kylpenyt missään itseruskettavassa, vaikka hieman oranssilta kuvassa näytänkin.

Perjantaina matkani alkoi joskus ysin maissa kohti Helsinkiä, just kun olin ajatellut nukkuvani bussissa niin tietty se on sit just sellanen hobittimalli, missä jalat ei mahdu kunnolla ja penkkejä ei saa makuuasentoon. Oikeasti, jopa HSL:n bussi olisi ollut paljon mukavempi matkustaa kuin tuo.
Menomatka Tallinnaan sujui mukavasti, istuskeltiin kahvilassa josta just ja just saatiin istumapaikat koko porukalle, matkassa meitä kun oli (mun laskujen mukaan) seitsemän. Katsoin hetken tota korttia ja tekstiä "aikuinen", sillä ajatuksena se on niin omituinen, että mä olen oikeasti lain mukaan aikuinen. Tottakai henkiseltä tasoltani olen ainakin osittain jossain viisivuotiaan tasolla, mutta toisaalta elämä olisi aika tylsää jos pitäisi olla huumorintajuton kalkkis. :D

Pakollinen kahvikuva. Meinasin ladata saman instagramiin, mutta laiskuus iski. Ehkä tämä kertoo miten ole tosiaan saanut mitään aikaan, kun instagramin käyttökin olisi ollut liian vaivalloista.

Haha oli myös pakko jakaa noloakin nolompi batmankuva, taisi olla Heidi joka mäkkärin lastenaterian mukana tulleen naamarin mulle lahjoitti. :Ddd Näytän ihan kamalalta mut ihan sama.

Maissa oli erittäin epäesteettiset sääolosuhteet, jonka takia en jaksanut napsia mitään maisemakuvia, koska edes Pixlrn efekteillä ei olisi niitä pelastettu. Hajaannuttiin, koska haluttiin vähän eri paikkoihin. Käytiin jossain perus kaupoissa, ostin vain yhden hiusvärin apteekissa käynnin lisäksi.

Laivassa päätettiin suosiolla linnottautua jonkin kerroksen aulasta löytämämme penkin luo. Oltiin sattumalta valittu paikkamme suoraan uloskäynnin vierestä, joten pääsimme oikein helposti kärryjen ja muiden kantamusten kanssa Helsingin päässä ulos. Siitä sitten alkoikin operaatio viiden lavan kuljettaminen kärryllä ensin sporalla keskustaan, josta bussilla Pitskuun, josta äiti haki mut, koska se ei tykkää ajaa keskustassa

On se kiva kun aivan kävelykykyisen ihmiset ilman kantamuksia tukkii sporan ainoan matalalattiakohdan. ♥ Joku selkeästi maalta tuleva mies valitti kuinka olin muka tiellä, mutta lopetti itse koitettuaan siirtää mun kaljakärryä sivuttain ja tajuttuaan sen mahdottomaksi. Onkohan Katajannokalla niin tiukkoja käännöksiä, kun en ole ikinä nähnyt yhtäkään nelosella alkavaa sporaa ajettavan kokonaan matalalattiaisella vaunulla? Muistelisin jostain lukeneeni, että ne uudemmat sporat ei mahdu kaikista käännöksista tmv.

Kun vaihdoin bussiin, meinasin jäädä jumiin siihen kadun ja bussin väliin, kun ei voimat riittäneetkään kärryn nostamiseen. Onneksi joku pysäkillä ollut nuori mies huomasi tilanteen ja saapui apuun nostamaan kärryn kyytiin. Kiitokset hänelle, matkani olisi varmaan muuten tyssännyt siihen. Dösässä sitten joku omituinen nainen alkoi himoitsemaan mun juomia ja kysymään jos myisin osan. Uhkasi jopa varastaa mun juomat kun en suostunut myymään. :D

Lopulta saavuin kuitenkin onnellisesti kotiin, kyllä väsytti! Uni maistui aika pian kotiin saavuttua. Vinkkinä pakko sanoa teille ketkä Tallinnasta aiotte alkoholia raahata, ottakaa ehdottomasti kelmurulla mukaan. Kun lavat saa lastattua kärryyn ja kiepauttaa kelmua koko viritelmän ympärille pariin kertaan, pysyvät ne taatusti kyydissä.

~ Heidi

4 comments :

 1. Oivoi, mie oisin niin kaivannu maisemakuvia reissusta! :D Itelläkin ois hirvee hinku päästä Virossa käymään kun ei oo vielä kertaakaan tullu käytyä. Ja ei luoja, tuo kahvi näyttää ihan taivaalliselta <3___<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha. :D Me pyörittiin lähinnä sataman läheisyydessä, ei käyty missään mistä ois saanu mitään hienoa napattua. :D No mut hei, jos asuu lähellä ettei muihin matkoihin mene paljoa, niin eihän tollanen yksi päiväristeily ilman hyttiä paljoa maksa. :) Ja joo, toi kahvi oli oikein hyvää!

   Delete
 2. apua sopii kyl niin hyvin sulle noi hiukset! tuli ihan mieleen edie sedgwick ♥

  ReplyDelete

Mini Rage Face Vendetta Smiley