Monday, March 24, 2014

Hei.


Tässä kuluneiden viikkojen aikana olen monen monta kertaa katsonut kyseistä tekstiä seinälläni ja etsinyt huonoakin huonommista päivistä edes jotain hyvää. Hyviä asioita ei ole vain ollut aina niin helppoa löytää.

Pyydän anteeksi jos odotitte jotain eeppistä seikkailua minkä takia musta ei ole kuulunut, sillä joudutte pettymään. Olen lähinnä lahnannut himassa ft. Sims 2 ja Netflix, joista jälkimmäinen on uusi rakkauteni cokis zeron rinnalla. ♥ On tullut katsottua paljon leffoja ja sarjoja, joista maininnan ansaitsevat Orange Is The New Black ja Hannibal -sarjat. Molemmista tykkäsin aivan älyttömästi, vaikka hassua niitä nyt tälleen verrata kun ovat molemmat ihan erilaisia. En malta odottaa kakkoskausia.Mä olen ollut aivan järkyttävän väsynyt kiitos uniongelmat. On oikein mukavaa valvoa aamukahdeksaan tai herätä kesken unien useamman kerran yöllä. Onneksi tämä ongelma on aikalailla selätetty, jonka takia olo on paljon pirteämpi (ja jaksoin edes kiinnostua bloggerin avaamisesta).

Koska pääni lyö nyt aivan tyhjää otetaan aiheeksi niinkin klisee kuin "jee kesä tulee". On aivan eri fiilis herätä aamulla, kun aurinko paistaa sisään ikkunoista. Kävelylle lähtee paljon mieluummin, kun kaikkialla on kaunista. Olen jopa käyttänyt pari kertaa aurinkolaseja.

Vaikea käsittää miten joku voi pitää talvesta, synkkää ja ikävää ja kylmää. Kesällä kaikki huolet unohtuvat ja elämä hymyilee. Talvisin iskee aina paska fiilis ja saa kokoajan hytistä teemuki kädessä ja toivoa että ulkoa iholle tarttunut kylmyys lähtisi pois. Joutuu riitelemään faijan kanssa joka valittaa sähkön kulumisesta, kun pitää patteria lujalla. Muttakun mulla on kylmä. Terveisin nukun vieläkin kahdella peitolla, eikä kolmannestakaan olisi haittaa. Voisipa oikeassakin elämässä klikata naapurustonäkymään ja valita vuodenajat mieluisikseen. Okei ehkä on kuitenkin hyvä ettei oikea elämä ole kuin Sims 2, en jaksaisi odottaa ikuisuutta tontin latautumista aina kun haluaisin poistua kotoani. Sensijaan pikakelaus ja rahakoodi olisivat oikein kivoja.Lapsetti ja päätin kiivetä istumaan tamppaustelineen päälle.

Viikonloppu tuli vietettyä kavereilla Espossa ja Helsingissä. Sain _vihdoin_ tuotua kotiin frendini lipaston laatikossa lojuneen Steel Panther -julisteen, jonka hän joskus kyseisen keikan aikoihin mulle hankki. Nyt se koristaa mun vaaleankeltaista seinää keikkalippujen vieressä. Huomatkaa vuosiluku. 2012. Mitä hittoa, aika menee ihan tajuttoman nopeasti.
Torstaina oon menossa Bar Looseen Santa Cruzin ilmaiskeikalle, onko kukaan teistä tulossa? :)

~ Heidi

8 comments :

 1. Anonymous25/3/14 06:55

  Kiva postaus! Tsemppiä, kyllä se kesä (ja valo ja lämpö!) sieltä tulee! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Juu ei tässä onneksi kauaa ole kun kesä alkaa. :)

   Delete
 2. Anonymous25/3/14 13:09

  Tee huonepostaus? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jos tää läävä on joskus siinä kunnossa et kehtaan. :D

   Delete
 3. Anonymous25/3/14 15:49

  jee kiva kun postasit!! :)

  ReplyDelete
 4. Anonymous26/3/14 14:43

  Kiva kuulla susta. Aiotko milloin kasvattaa pitkän tukan taas?

  ReplyDelete
  Replies
  1. En tiedä. :D Sitten kun kyllästyn lyhyeen. Joskus vanhoja kuvia katsellessa ikävöin sitä mun pörrötukkaa, mutta sitten muistan miten paljon helpompaa elämä on lyhyen kanssa. Tykkään tästäkin kovasti, mutta olisi kiva jos hiusten pituutta voisi muuttaa sormia napsauttamalla. :D

   Delete

Mini Rage Face Vendetta Smiley