Saturday, April 19, 2014

Aurinko jää nyt jooko pysyvästi, oot niin kiva.Jee. Tänään tuli seikkailtua Lahdessa kaverini Riikan kanssa. Käveltiin siellä täällä ja käytiin safkaamassa kiinalaisessa. Buffet johon kuului myös sushi, me gusta.

Mun piti ottaa kuva susheista mut ne ei asettuneet lautaselle oikeen kunnolla. Aloin sit kelaamaan, et kuinka feikki kuva monista asioista annetaan blogeissa. Kaikki ruoka-annokset on aina jotain tosi terveellistä ja kauniisti aseteltua, mut en usko et tyypit oikeesti safkaa 24/7 marjoja, salaattia ja avokadoa ja vieläpä oikein esteettistä silmää hivelevän kauniisti aseteltuna.

Mut okei. Esitellään blogeissa yleensä muutenkin vain elämän parhaita asioita, valitaan parhaat kuvat, eikä postata kuvia naamasta just heränneenä. Se on ihan okei, mut joskus etenkin suosittuja blogeja lukiessa mulla menee hermo kun bloggaajien elämä on blogin mukaan niiiiin ihanaa ja niiiiin täydellistä ah. Sit tuntuu et tosi monet blogit on hajuttomia ja mauttomia, kai pelätään kirjoittaa yhtään mitään mihin joku ilkeä anonyymi voisi tarttua.


Riikan kanssa tuli tosiaan vaan chillailtua ympäri lahtea, oli tosi kivaa vaikkei mitään ihmeellisiä aktiviteetteja harrastettukaan.

Riikka koitii poseerata kuvia ottaessa, mutta ehdottomasti paras otos syntyi hänenkin sanojensa mukaan ihan vahingossa. Tsekatkaa muuten Riikan Soundcloud -käyttäjä jos haluatte kuulla hänen rokkicovereitaan! Oikein mukava tyyppi kyseessä muutenkin. :)


Hups miksen tajunnut suoristaa paitaa hameen alla, kivasti näkyy rumana myttynä.

Aurinko on vaan niin ihana. Rakastan. Saisi Suomessakin olla mun puolesta melkeen koko kesän kolmenkymmenen asteen helteet, se olisi oikea unelmien täyttymys. ♥

Ohhoh kello lähentelee jo puolta yötä, voisin tästä lähteä nukkumaan ja odottamaan että pääsiäiskukko tuo suklaamunia!

P.S. Olin hyvin hämmentynyt joskus kun kuulin väitteen että pääsiäispupu toisi suklaamunat, kukko se on mikä ne munii. :Ddd


8 comments :

 1. Anonymous20/4/14 11:44

  Paitsi etteivät kukot muni vaan kanat :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No shit sherlock, pääsiäiskukko onki nii special et se munii. :D

   Delete
 2. siis apua, rakastuin tän blogin ulkoasuun ja sun tyyliin, ihana♥ sait musta uuden lukijan!:>

  ReplyDelete
 3. Oooh! Tämäkin on ihana asu! Kaikinpuolin täydellinen look. <3

  Milla / millamainen

  ReplyDelete
 4. oot kyl pirun magee muija ! 8) ihana tyyli!

  ReplyDelete

Mini Rage Face Vendetta Smiley